Minyak Pati Bunga Kantan

ginger-flower

Minyak Pati Bunga Kantan

Bunga Kantan minyak pati minyak penting yang telah terbukti sangat berkesan dalam merawat pelbagai keadaan fizikal dan mental. Minyak pati adalah minyak yang telah diekstrak daripada akar, kulit kayu, pucuk dan bunga pelbagai herba dan tumbuh-tumbuhan. Minyak ini mengandungi kesan-kesan terapi daripada tumbuh-tumbuhan dari mana mereka datang. Bunga Kantan minyak pati yang diperoleh melalui steamdistillation daripada akar tumbuhan Bunga Halia. Kilang Bunga Halia dipercayai berasal di India dan telah menjadi sebahagian daripada perubatan tradisional India selama berabad-abad.

Ia digunakan untuk:

* Reumatik

* Artritis

* Jangkitan pernafasan

* Kesesakan pernafasan

* Sakit otot dan sakit

* Loya

Bunga Kantan minyak pati minyak penting yang telah terbukti sangat berkesan dalam merawat pelbagai keadaan fizikal dan mental. Minyak pati adalah minyak yang telah diekstrak daripada akar, kulit kayu, pucuk dan bunga pelbagai herba dan tumbuh-tumbuhan. Minyak ini mengandungi kesan-kesan terapi daripada tumbuh-tumbuhan dari mana mereka datang. Bunga Kantan minyak pati yang diperolehi melalui penyulingan wap daripada akar tumbuhan Bunga Halia. Kilang Bunga Halia dipercayai berasal di India dan telah menjadi sebahagian daripada perubatan tradisional India selama berabad-abad.

 Bunga Kantan Minyak penting Penggunaan

 Pernafasan: Halia minyak Bunga adalah minyak penting pemanasan yang digunakan untuk merawat pelbagai penyakit pernafasan. Bunga Kantan minyak pati membantu unclog hidung tersumbat dan menggalakkan pembuangan mukus. Di samping itu ia membantu untuk mencairkan mukus yang mempunyai menebal. Ia juga boleh digunakan untuk merawat keadaan paru-paru dan batuk catarrhal angkuh.

Sakit badan: Bunga Kantan minyak penting adalah perangsang antispasmodic. Ia membantu untuk meningkatkan peredaran darah dan sebagainya ia digunakan untuk merawat artritis dan sakit sendi. Ia juga boleh digunakan untuk merawat sakit otot.

Psikologi: Bunga Kantan minyak pati juga mempunyai nilai yang besar dalam rawatan pelbagai penyakit psikologi. Ia adalah suasana yang terkenal penambah dan digunakan untuk memerangi kemurungan dan penumpuan yang lemah. Ia juga amat berkesan dalam merawat gangguan keresahan.

Pencernaan: minyak ini digunakan untuk berkesan merawat masalah penghadaman seperti cirit-birit dan loya. Ia juga digunakan untuk merawat mabuk serta demam pagi. Ini adalah minyak yang pekat dan oleh itu mereka sangat kuat. Oleh itu adalah penting bahawa anda tidak menelan apa-apa minyak pati tanpa bimbingan yang berkelayakan aroma-terapi.

Kaedah Bunga Kantan penting penggunaan minyak:

Vaporizer: Anda boleh mencampurkan beberapa titik Bunga Kantan minyak yang penting dan beberapa titik minyak asas dan menambah campuran untuk vaporizer a. Vaporizer A memanaskan minyak dan sebagainya menyejat minyak. Apabila molekul ini dihidu, mereka diserap ke dalam badan dan aliran darah. Kaedah ini amat berkesan dalam merawat penyakit pernafasan dan masalah psikologi.

Minyak urut: Ia boleh dicampur dengan minyak asas dan digunakan untuk mengurut bahagian badan yang sakit atau sakit. Kaedah ini amat berguna untuk orang yang mengidap artritis.

Panas memampatkan: Campurkan beberapa titik minyak Ginger Bunga dengan minyak asas dan sapukan minyak dicampur ke jalur bersih linen. Membalut kain di sekeliling sendi yang terjejas dan kemudian meletakkan memampatkan panas di atas atau di sekitarnya. Gunakan memampatkan panas pada sakit otot untuk menggalakkan penyembuhan.

Bunga Kantan Minyak pati juga boleh dicampur dengan minyak pati lain seperti meningkat, cendana, bergamot dan ylang-ylang.

Bunga, Kantan, minyak, pati, minyak, berkesan, merawat, fizikal, mental, Minyak Pati, Bunga Kantan, Reumatik, minyak pati, meningkat, cendana, bergamot, ylang-ylang, Jangkitan, pernafasan, Sakit otot, sakit, halia, Panas, titik, minyak, Ginger, Bunga, minyak asas, minyak, jalur, bersih, linen, sakit, otot, penyembuhan